Afișez toate cele 9 rezultate

Grupul SanSwiss este un producator international de succes de cabine si cadite de dus.Sediul central al companiei este situat in Härkingen, Elveția.Grupul detine 3 fabrici de productie in Franța, Cehia si România, precum si companii independente de vanzari in Franta, Germania, Polonia, Cehia, Elvetia si România,cu activitati de vanzare in 18 tari europene.
Produsele SanSwiss indeplinesc cele mai inalte standarde de tehnologie,functionalitate,confort si design. Respectarea consecventa a calitatii produselor este monitorizata in cadrul procedurilor regulate de inspectie si testare.Selectia de materiale de inalta calitate, manopera meticuloasa in procesele moderne de productie precum si o dezvoltare consecventa asigura nivelul inalt de calitate recunoscut al tuturor produselor SanSwiss.
Produsele SanSwiss sunt conforme cu standardele ridicate ale normelor europene in vigoare.Toate cabinele de dus SanSwiss sunt fabricate din sticla securizata si indeplinesc cerintele normativului european EN 12150-1:2000.

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont